JEUGD: Verlies voor DFC C1, D1 en F1

24 maart 2007 697x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Verlies voor DFC C1, D1 en F1

DFC C1 heeft het thuis tegen Internos C1 uit Etten-Leur niet kunnen reden. De ploeg verloor in een aardige wedstrijd met 0-5 na een 0-2 ruststand. DFC kreeg enkele kansen maar was niet fortuinlijk in de afwerking. Internos was scherper in het benutten van de kansen.


DFC D1 legde het thuis af tegen GSC D1. Na een 1-2 ruststand werd het 1-3. De enige DFC-treffer kwam op naam van Gino Fransen.


* Dubbeldam F5 – DFC F1 4-0 – Binnen één week twee keer tegen dezelfde tegenstander voor de competitie voetballen, dat gebeurt niet vaak. Onze jongste DFC-kerels overkwam dat wel. Na vorige week een goede wedstrijd gespeeld hebben, moesten ze wederom tegen Dubbeldam. Een tegenstander van het zelfde niveau. Het ging dan ook gelijk op. Zowel DFC als Dubbeldam kreeg wat kansen maar beide keepers wisten de ballen te keren.  Leider Ronald van Pelt: ,,Toch werd het een geflatteerde 4-0 overwinning voor Dubbeldam, want helaas voor de jonge helden maakte Dubbeldam de kansen wel af. Maar als F1 zo doorgaat gaan ze echt nog wel punten halen, want er wordt elke week weer beter gevoetbald.  De penalty-wedstrijd na afloop werd glansrijk door DFC gewonnen, mede dankzij de geweldig keepende Fatih!”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com