Het Tweede zorgt tegen Hardinxveld voor zevenklapper (7-2)

11 maart 2007 649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Tweede zorgt tegen Hardinxveld voor zevenklapper (7-2)

Twintig! Dat is het aantal punten dat DFC 2 inmiddels heeft vergaard. De uitwedstrijd tegen Hardinxveld was nog verloren gegaan met 1-0, maar afgelopen zaterdag zette Het Tweede dat thuis recht.  


In de eerste helft werden de gasten van het kastje naar de muur gespeeld. Door twee doelpunten van Martijn Tinus van de Waal kwam DFC op 2-0, maar mede door een fout van keeper Ronald kwam Hardinxveld nog voor rust langszij: 2-2. Na de hervatting begon DFC 2 aan een stormloop en liep de ploeg uit naar 5-2 om uiteindelijk met 7-2 te triomferen.


Voor de enorme DFC-productie zorgden “Tinus”(4x!), Maarten Janssen, Steven Rokette en ‘Wissel’ Sleeking. Beide ploegen eindigden helaas met 10 man. Vanwege een klein handgemeen werd bij DFC Steven Kalis van het veld gestuurd samen met een speler van Hardinxveld.


Opstelling DFC2: Ronald van Pelt, Maarten Janssen, Willem Opmeer, Steven Kalis, Maurice Kalis, Steven Rokette, Davey Bommel, Wessel Sleeking, Erasmus Makatini, Tinus v.d. Waal, Maarten van Dalen. Wissels: Erik Bouwens, Tomas Nuyten, Conan Vorster. Trainer:  Opa Mol.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com