Frank Zwakhals volgt Hans Raaymakers op als trainer A-jeugd

19 maart 2007 1413x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Frank Zwakhals volgt Hans Raaymakers op als trainer A-jeugd

Hans Raaymakers heeft zijn functie als trainer van DFC’s A-junioren om persoonlijke redenen met onmiddellijke ingang neergelegd.


Het jeugdbestuur heeft inmiddels Frank Zwakhals (21 – foto) aangesteld als waarnemend wedstrijdcoach. Hij zal verder elke dinsdag-en donderdagavond met hoofdtrainer Laurens Gerlich de training voor de A-junioren verzorgen. Rens Vuik en Jack Bakker zijn aangesteld als begeleiders. Jack vervangt Gerrit Kamp, die ook is teruggetreden.


Frank debuteert komende zaterdag als coach wanneer DFC A1 thuis aantreedt tegen Dubbeldam A1. Hans Raaymakers was eind vorig jaar enige tijd uit de running wegens hartproblemen.


Frank Zwakhals was vorig seizoen laatste man in het eerste zondagteam van DFC. Hij komt thans uit voor het Ambachtse IFC, maar traint al sinds enige tijd DFC´s D-pupillen. Dat laatste is onderdeel van Franks stage. Hij studeert Sport en Beweging aan het Albeda College in Rotterdam. Frank heeft vanaf de C-jeugd bij DFC gespeeld en was ook een paar seizoenen steunpilaar van DFC A1. Hij begon ooit als pupilletje bij SC Stadspolders, verhuisde al snel naar FC Dordrecht maar moest wegens blessuregevoeligheid daar afhaken. Hij koos toen voor DFC.


Frank – die bekend staat om zijn fraaie, vaak doeltreffende vrije trappen – heeft een enorme waardering voor DFC’s verzorger Hans van de Berg. Hij liet zich bij blessures de voorbije maanden dan ook steevast door hem behandelen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com