Enquête website DFC: Spelers betalen maakt clubliefde kapot

16 maart 2007 723x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enquête website DFC: Spelers betalen maakt clubliefde kapot

De voorbije twee weken besteedden we de gebruikelijke DFC-enquête aan een voorstel van de Rotterdamse sportwethouder Bolsius. Die is van mening dat amateurclubs geen spelers moeten betalen. Daardoor gaan de clubliefde en de samenhang binnen vereniging stuk, vindt hij. Een ruime meerderheid (64 procent) van de deelnemers aan de enquête is het met hem eens.


De stelling luidde: De Rotterdamse sportwethouder Bolsius vindt dat het betalen van amateurvoetballers moet worden afgeschaft. ,,Amateurclubs gaan er door naar de kloten. Jongens worden gek gemaakt met geld, hebben geen clubliefde meer”, vindt hij. Wat vindt U?


In totaal werden 202 stemmen uitgebracht. Die waren aldus onderverdeeld:


63,9 % (129 stemmen): Ik ben het met hem eens


32,1 % (65 stemmen): Ik ben het met hem oneens


4,0 % (8 stemmen): Weet niet


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com