DFC – Streefkerk (3): De dag van Pupil van de Week Marco van Pelt

17 maart 2007 674x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Streefkerk (3): De dag van Pupil van de Week Marco van Pelt

Marco van Pelt van DFC F1 was vanmiddag Pupil van de Week bij DFC tegen Sstreefkerk.  Hij zag DFC met 1-1 gelijkspelen.


Zoals gebruikelijk was Marco vanaf half een ’s middags te gast bij de lunchbespreking van DFC’s hoogste selectie. Daarna was het omkleden geblazen om deel te nemen aan de warming-up. Om half drie mocht hij aan de hand van scheidsrechter F. van de Waart uit Zeeland en DFC-aanvoerder Merijn van Groesen het strijdperk betreden. De arbiter vertrouwde Marco de bekende toss-munt toe, waarna de DFC-pupil de aftrap mocht verrichten met captain Merijn van Groesen en ook nog eens even door de Streefkerk-defensie mocht slalommen om vervolgens fraai te scoren.


Na afloop ontving Marco de gebruikelijke wedstrijdbal (met handtekeningen van de spelers) en het DFC-vaantje. Die werden hem op zijn verzoek uitgereikt door DFC-verdediger en voornaam-genoot Marco van Woerkom.


Marco van Pelt is de zoon van keeper Ronald van DFC 2 en de kleinzoon van Jan van Pelt die al jaren in allerlei functies actief is binnen. Marco’s vader was eerder op de dag min of meer de held van DFC 2. In blessuretijd bij een 1-0 voorsprong stopte hij een strafschop. Voor rust keek hij al de eerste Wieldrecht-strafschop tegen de rechterpaal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com