DFC – Streefkerk (2): Beelden van Dordt Centraal-fotograaf Michel Sterrenberg

18 maart 2007 613x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Streefkerk (2): Beelden van Dordt Centraal-fotograaf Michel Sterrenberg

Het huis-aan-huis-blad Dordt Centraal had in zijn editie van vrijdag DFC – Streefkerk uitgeroepen tot de Wedstrijd van de Week. Zodoende was huisfotograaf Michel Sterrenberg tijdens de eerste helft present langs de lijn.


Ook deze keer stelde Michel enkele van zijn opnames beschikbaar aan de website van DFC, waarvoor onze grote dank. Op de beelden zien we onder meer de nieuwe coupe van James Beije, de Ronaldinho-haarband van Tayfun Sarier en een shirtjes-test met Sadik Karasahin.


In de komende woensdageditie van Dordt Centraal is een verslag met beeld te zien van DFC – Streefkerk.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com