DFC – Noordeloos (2): Familie heel trots op Pupil-van-de Week Tim

31 maart 2007 774x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Noordeloos (2): Familie heel trots op Pupil-van-de Week Tim

Kabouter Tim in ’t Veld (6 jaar) was vanmiddag Pupil van de Week tijdens de competitiewedstrijd DFC – Noordeloos. Dat betekende onder meer dat hij de lunchbespreking van de selectie bijwoonde, met aanvoerder Jeroen Kleinhuis en scheidsrechter Van Zijl uit Gorinchem officieel het speelveld betrad en de aftrap mocht doen. In de middencirkel mocht Tim ook nog de trekking verrichten voor de hoofdprijs van DFC’s Paasloterij.


Na afloop ontving  kabouter Tim in de bestuurskamer zoals gebruikelijk de van de handtekeningen van de spelers voorziene wedstrijdbal en ook nog een DFC-herinneringsvaantje. Die werden hem op zijn verzoek overhandigd door DFC-captain Jeroen Kleinhuis. In de bestuurskamer werd ook nog een familieportret gemaakt, inclusief opa en oma die beiden ook veel werk verrichten voor DFC. Tim en familie verlieten na zoveel belangstelling voldaan en met trotse blikken het DFC-complex.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com