DFC – Noordeloos (1): DFC pakt na 0-2 achterstand alsnog een punt (2-2)

31 maart 2007 860x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Noordeloos (1): DFC pakt na 0-2 achterstand alsnog een punt (2-2)

DFC slaagde er vanmiddag niet in hekkensluiter Noordeloos te verslaan. Na een 1-2 achterstand bij rust moest DFC, dat drie spelers miste wegens schorsingen, uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Daarmee verspeelde de ploeg zijn allerlaatste,  piepkleine kans op de derde periodetitel.


DFC keek al na tien minuten tegen een achterstand aan toen Noordeloos ineens wel erg veel ruimte kreeg aan het front en Arco Meerkerk profiteerde: 0-1. De thuisploeg probeerde meteen orde op zaken te stellen, maar had de pech dat inzetten van Emrah Kaya en Merijn van Groesen respectievelijk tegen de binnenkant paal en de lat belandden. En of dat allemaal al niet voldoende pech was, maakte Ton Kruis vijf minuten voor rust uit een van de sporadische Noordeloos-aanvallen zelfs 0-2.


Dankzij spits Sadik Karasahin, die vlak voor rust uit een rommelige situatie voor het Noordeloos-doel 1-2 binnentikte, bleef DFC in de wedstrijd. Het tweede bedrijf was rommelig, veel lijn viel er niet te bespeuren in de acties van beide ploegen. Na een half uur kopte Dennis Raaymakers na een langdurig luchtgevecht in de zestien van Noordeloos onhoudbaar 2-2 binnen. Die terechte gelijkmaker bezielde DFC, dat een extra tandje bijzette. Jeroen Kleinhuis met enkele afstandsschoten en Dennis Raaymakers opnieuw met het hoofd ontbeerden net het bekende tikkeltje geluk.


Basis DFC: Danny Peters; Stephan van Beusekom, Merijn van Groesen, Mark Jongeneel, Emrah Kaya; Steve Rokette, Jeroen Kleinhuis, Robin Ramesar; Dennis Raaymakers, Sadik Karasahin, James Beije. Wissels: Michael Peters, Raoul Martinez de Jong, Willem Opmeer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com