DFC A1 (2): Marvin Hooplot zorgt met vier goals voor Happy Hour

24 maart 2007 600x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 (2): Marvin Hooplot zorgt met vier goals voor Happy Hour

Vier goals in nog geen tien minuten. Zonder dat de tegenstander tussendoor wist tegen te scoren.  Is de Super Hattrick+  van Marvin Hooplot een DFC-record of niet? We laten dat uitzoeken.


Tot zo’n tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd leek DFC A1 gedoemd tot een kansloze nederlaag en een uitzichtloze positie onder de rode streep in de hoofdklasse. Zou het aanstellen van de nieuwe (interim)trainer Frank Zwakhals dan toch niet het gewenste schokeffect bereiken, zoals zijn voorganger – de vorige weekend uit eigen beweging opgestapte maar toch letterlijk op afstand meelevende – Hans Raaymakers vurig hoopte?


De ontmoeting verliep tot dan toe stroef met wat nare ontwikkelingen  zo’n twintig minuten voor tijd toen Dubbeldam met tien man en zonder trainer verder moest in opdracht van de scheidsrechter. Rond de 35ste minuut van de tweede helft brak dan ineens Marvin Hooplots Happy Hour aan en dus ook dat van DFC A1. Eerst noteerde hij 1-2 nadat bij een hoge bal een Dubbeldam-verdediger zijn eigen doelman omver liep waardoor Marvin de bal voor het intikken had. Eén minuut later de 2-2. De doelman kreeg een inzet van Ebu Ozturk niet onder controle en Marvin ‘zei’ heel koel 2-2. Zo’n vijf minuten later een identieke situatie (3-2). Toen vond Marvin het welletjes met de intikkertjes en zette hij met een schitterend onhoudbaar afstandsschot een kroon op zijn hattrick (4-2).


Grote vreugde bij DFC, maar voorlopig staat de 4-2 nog niet officieel in de KNVB-boekhouding als uitslag. De ontknoping na deze cliffhanger is pas over een paar weken te verwachten. Vanuit de burelen van de KNVB in Breda (zie deel 1 van DFC A1 – Dubbeldam A1).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com