DFC 2 wint ook uit met 3-4 van Alblasserdam 3

1 maart 2007 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 wint ook uit met 3-4 van Alblasserdam 3

Na de thuiswedstrijd tegen Alblasserdam al met 4-3  te hebben gewonnen, versloeg DFC 2 zaterdag Alblasserdam ook op eigen bodem met 3-4. In een rommelige wedstrijd kwam DFC 2 voor rust op een 0-2 voorsprong door twee goals van de met nieuwe rode voetbalschoenen spelende Maarten Janssen (foto).


Na de rust kwam het tweede enkele keren goed weg. Zo raakte Alblasserdam 3 drie keer paal en lat. Toch werd het 0-3 door een mooi schot van Martijn  ‘Tinus’ van der Waal.  Alblasserdam kwam terug tot 2-3, waarna ‘Tinus’ opnieuw toesloeg voor DFC: 2-4. In de slotminuut werd het nog 3-4. Na afloop vierde het tweede in Dordrecht een klein feestje.


* De F1-pupillen van DFC speelden hun tweede competitiewedstrijd. Bij Amstelwijck F3 werd met 4-0 verloren. ,,Maar dat kwam omdat de tegenstanders groter en fysiek sterker waren. Zij hebben veel meer met elkaar gevoetbald. Maar als onze jongens zo doorgaan met trainen en voetballen dan komen de puntjes echt wel een keer”, aldus leider Ronald van Pelt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com