DFC – SC Gorkum (3): Boek World Press Photo voor Stephan van Beusekom

10 maart 2007 2068x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SC Gorkum (3): Boek World Press Photo voor Stephan van Beusekom

Stephan van Beusekom speelt niet alleen op DFC’s middenveld, hij fotografeert ook voor de club. Zijn bijdragen verschijnen regelmatig op deze website. Eind van de maand zijn ook foto’s van hem te bewonderen in het Lente-nummer van het Clubnieuws DFC, waarin ook een interview met hem staat.


Als waardering voor zijn bijdragen ontving Stephan na afloop van DFC – SC Gorkum een kersvers exemplaar van het fotoboek naar aanleiding van de fotowedstrijd – tentoonstelling World Press Photo 2006. Dat cadeau kreeg hij van eindredacteur Fred van Dongen van de website van DFC en werd hem overhandigd door Pupil van de Week Danny Jongeneel.


Vandaag was ook het debuut van de spelers van DFC A1 als vrijwilligers achter de kantinebar. Hulde jongens! Jesper Bakker en Bonno de Roo waren ’s morgens van tien tot twaalf uur de debutanten achter de bar. Druk hadden ze het niet, maar het weinige werk dat ze moesten verrichten, deden ze uitstekend. Ze werden om twaalf uur afgelost door drie ‘spelersmoeders’.


DFC’s matchwinner James Beije vierde na afloop de zege inclusief zijn winnende doelpunt met de licht zieke zoon Levy van trainer Laurens Gerlich.


Voor beelden van dit alles:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com