DFC – SC Gorkum (2): Danny Jongeneel ‘winnende ’Pupil van de Week

10 maart 2007 2395x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SC Gorkum (2): Danny Jongeneel ‘winnende ’Pupil van de Week

Danny Jongeneel was vanmiddag Pupil van de Week bij DFC tegen SC Gorkum. Hij zag DFC na vijf maanden zijn tweede thuisoverwinning boeken. Eind september klopte DFC SC Reeland met 1-0, daarna werden thuis nederlagen afgewisseld met gelijke spelen. Ook tegen SC Gorkum werd het de kleinst mogelijke zege.


Zoals gebruikelijk was Danny vanaf half een ’s middags te gast bij de lunchbespreking van DFC’s hoogste selectie. Daarna was het omkleden geblazen om deel te nemen aan de warming-up. Om half drie mocht Danny aan de hand van scheidsrechter M. van Bedaf en DFC-aanvoerder Merijn van Groesen het strijdperk betreden. De arbiter vertrouwde Danny de bekende toss-munt toe, waarna de DFC-pupil de aftrap mocht verrichten met captain Merijn van Groesen en ook nog eens even door de Gorkum-defensie mocht slalommen om vervolgens fraai te scoren.


Na afloop ontving Danny de gebruikelijke wedstrijdbal (met handtekeningen van de spelers) en het DFC-vaantje. Die werden hem op zijn verzoek uitgereikt door DFC-doelman Danny Peters ‘want hij is mijn naamgenoot’.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com