Clubnieuws DFC: Lente-nummer wordt deze week verspreid

26 maart 2007 630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws DFC: Lente-nummer wordt deze week verspreid

De Lente-editie van het Clubnieuws DFC is uit. In de loop van deze week ploft het bij de leden en sponsors in de brievenbus.


In het Lente-nummer wordt teruggeblikt op de sponsoravond van eind februari, interviewt Kees Schriek jeugdtrainer Johan van der Hoek en schrijft roker Jan van Dam in zijn column over allerlei verboden, waaronder het rookverbod.


Don Fredo dineerde deze keer niet maar lunchte al interviewend met een speler van het eerste: Stephan van Beusekom die behalve voetbal fotografie als hobby heeft. Dat hij daar ook bedreven in is, bewijst een aantal sportfoto’s van zijn hand die het Clubnieuws zonder meer sieren.  Voorts stellen twee jeugdspelers (Frederik Mastenbroek en Kevin Verstegen) zich voor in de vaste rubriek Wie Ben Ik?


In het Clubnieuws verder twee bijzondere pagina’s waarin onze begin februari plotseling overleden secretaris Lambert Janssen wordt herdacht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com