Beelden van een verregende voetbalzaterdag in maart

3 maart 2007 708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beelden van een verregende voetbalzaterdag in maart

Een nacht hevige regenval maakte van deze zaterdag een voetballoze dag. ’s Morgens vroeg constateerde consul Peter Louwman dat spelen onmogelijk was. Dat gold voor alle velden, die er uit zagen als een moeras.


Wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg kroop in de bestuurskamer achter de computer en zette de afgelastingen meteen op de site zodat iedereen thuis als het ware nog in zijn of haar bedje kon zien of er gespeeld zou worden of niet.  Arie belde natuurlijk ook de tegenstanders van de DFC-teams waarvoor uitwedstrijden op het programma stonden. Resultaat: slechts één DFC-team (E1-pupillen) hoefde in actie te komen omdat Rijsoord over een kunstgrasveld beschikt.


De tientallen kabouters verlegden hun activiteiten naar de sportzaal – het plezier was er niet minder door. De gemotiveerde B-junioren waagden zich onder leiding van trainer Johan van der Hoek  toch maar op het moerassige trainingsveld onder het motto ‘een zaterdag zonder een bal is als zee zonder water’. De bemodderde jongens moesten na afloop wel wat langer onder de douches blijven…


En passant was er ook nog een cadeautje voor kabouter en trainerszoontje Levy Gerlich (5) voor wie de in DFC-kringen bekende Don Fredo een heus Barcelona-shirtje uit de Catalaanse hoofdstad had meegenomen. Met op de rugzijde de 10 en de daarbij behorende naam Ronaldinho. De spelers van het eerste vermaakten zich – met uitzicht op het drassige hoofdveld – door zich bezig te houden met het immens populaire pokerspel. Volgende week beter.


Voor een fotoreportage van deze verregende speeldag:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com