Roy Loos clubbegeleider – DFC doet mee aan project Tijd voor Sport (2)

17 februari 2007 971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roy Loos clubbegeleider – DFC doet mee aan project Tijd voor Sport (2)

,,Mijn naam is Roy Loos, ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Ik heb op de Nassauschool en het Gemeentelijk Lyceum gezeten en heb het laatst in Sterrenburg gewoond. Ik ben in 1982 naar Zwijndrecht verhuisd en woon daar nog steeds. Mijn drie zoons voetballen bij VVGZ. Ik ben na een lang dienstverband bij het Gak/UWV in 2005 gestart met een eigen bedrijf, een adviesbureau op het gebied van personeel.


,,In mijn rol als verenigingsbegeleider zal ik door middel van (vele) gesprekken binnen en buiten de vereniging een goed beeld proberen te krijgen van de problematiek binnen de vereniging. Graag hoor ik ook van u hoe goed het gaat met DFC en hoe het nog beter kan met DFC. Ik zal regelmatig aanwezig zijn en hoop snel met u kennis te maken.


,,Gekozen is voor een projectmatige aanpak, met duidelijke doelen en een tijdspad. De gevoerde gesprekken zullen de basis vormen voor een eerste stap, namelijk de probleemanalyse (waar zit de pijn). De volgende stap is een op te stellen plan van aanpak met actiepunten (wat gaan we er aan doen). Het plan van aanpak wordt besproken met de KNVB en clubbestuur, en vervolgens vastgesteld door het clubbestuur,


,,Bovenstaande aanpak kan alleen succesvol zijn als alle partijen  (leden, bestuur, kader, vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen)  bij DFC meedenken en meedoen in het belang van de club. Gedurende de looptijd van het project zal ik nauw samenwerken met het clubbestuur en de speciaal geformeerde werkgroep. Ons gemeenschappelijke doel is om de  Dordrechtsche Football-Club  nog vitaler het jubileumjaar 2008 in te laten gaan.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com