Reacties overlijden DFC-secretaris Lambert Janssen (2)

8 februari 2007 789x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reacties overlijden DFC-secretaris Lambert Janssen (2)

,,Het bericht van het overlijden van Lambert heeft ook ons niet onberoerd gelaten. Zo uit het leven te worden gehaald doet onrechtvaardig aan. Wij betuigen hierbij onze deelneming en wensen jullie persoonlijk en de club sterkte bij het een plaats geven en verwerken van dit verlies.”


Het bestuur van EBOH,,Per telefoon kreeg ik woensdagavond te horen dat Lambert Janssen was overleden. Ik zei toen nee dat kan niet waar zijn. Toch was het de werkelijkheid. Lambert heeft voor DFC heel veel betekend; als secretaris en bestuurslid, maar ook daar buiten. Ik wens de familie, vrienden, kennissen en ook alle leden van DFC heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies in deze moeilijke dagen. “


Arie Hoornweg – wedstrijdsecretaris DFC,,Met grote ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Lambert. We hebben hem leren kennen als een groot  “bestuurder”. Lambert deed alles met een grote inzet, zonder op de voorgrond te willen staan. Hij heeft dee basis gelegd voor de “Merwekrabbers-jeugd”, waarna ik het mocht voortzetten. Alle naasten veel sterkte met dit grote verlies.”


Ton Sörensen,,Het zeer trieste nieuws van het overlijden van Lambert Jansen is ook bij ons zeer hard aangekomen. We kennen Lambert niet alleen van DFC, maar ook als zeer gewaardeerd lid van het bestuur van onze Merwekrabbers. Wij willen via deze weg onze steun betuigen aan zijn familie, vrienden en collega’s.”


Krabbejanus XXV (René Geerlings) – Opper Jos Brand – Persofficier Miranda Geerlings – Raad van Elf.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com