Reacties overlijden DFC-secretaris Lambert Janssen (1)

8 februari 2007 719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reacties overlijden DFC-secretaris Lambert Janssen (1)

,,Met verslagenheid hebben wij kennis genomen dat wederom een kleurrijk figuur binnen onze vereniging zo plotseling is overleden. Wij wensen de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies te dragen. En Maarten, wij zijn er ook voor jou want tenslotte hoor jij ook bij ons thuis. Wij zijn één grote familie en zullen jou altijd steunen, niet alleen in goede maar ook in slechte tijden.”


Trainer, spelers en begeleiding van DFC 1,,Maarten, familie, kennissen en vrienden. Na het horen van het slechte nieuws willen wij jullie in deze moeilijke tijd die dit verlies met zich meebrengt heel veel sterkte toewensen. Maarten wij zullen je in alles steunen en met z’n allen voor je klaar staan, je zult in de komende weken ook de nodige afleiding nodig hebben om dit te kunnen verwerken. Daarvoor moet je weten dat wij altijd voor je klaar staan, om jou die nodige afleiding te kunnen geven. Onze oprechte medeleven”.


Spelers, leiders  DFC 2


,, Ik kende Lambert al sinds ik met de E-elftallen werkte en leerde hem daar kennen als een sympathieke man. Ook wij van DFC A1  zullen je missen. Wij wensen zijn vrouw en kinderen en vrienden heel veel sterkte toe met de verwerking van dit grote verlies.”


Gerrit Kamp namens DFC A1,,Wat wordt het voetbalspelletje dan opeens onbelangrijk… Winnen doe je met velen….verliezen doe je met zijn allen!  Lambert je rust in vrede…”


Ronald van Pelt,,Je ziet iemand een paar keer per jaar. Het is heel gewoon als DFC-ers elkaar op het DFC-terrein ontmoeten. “Hallo Lambert,  Heee… Arie..” Weer een DFC vriend verloren.  Heel jammer……!”


Arie Heijstek, archivaris DFC, Bergen op ZoomReactie richten aan: fre.do@inter.nl.netOm deelneming te betuigen kan men ook terecht op de site www.condoleance.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com