Ontdane DFC-preses Ad van Dongen : Lambert was een superlid!

8 februari 2007 672x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ontdane DFC-preses Ad van Dongen : Lambert was een superlid!

,,Onbegrijpelijk, niet te bevatten! Onze Lambert Janssen (foto) is niet meer. Gisteren bereikte mij het trieste bericht van zijn heengaan. Een gevoel van onmacht maakt zich dan meester van je. Onaanvaardbaar!

Je denkt dan onmiddellijk aan zijn echtgenote Esmaralda en de twee kleine, lieve dochters en zijn zoon Maarten en dochter Iris. Wat moeten zij meemaken? Zo’n verlies is niet te dragen. Hun zonnige toekomst ligt in duigen. Verschrikkelijk. Wat is hun perspectief?


Ook de vereniging DFC verliest met hem een superlid. Vele, vele functies heeft hij bekleed. Jeugdvoorzitter, penningmeester, secretaris, vrijwilliger, organisator enz. Zelfs op zaterdagochtenden bood hij zijn diensten aan met kantine-werkzaamheden. Als secretaris, speciaal de laatste jaren, heeft hij zich op een ongelofelijke wijze ingezet voor onze vereniging onder zeer moeilijke omstandigheden.


Consciëntieus, enorme plichtsbetrachting, groot sociaal gevoel voor de maatschappelijke ontwikkelingen, nauwgezet, corrigerend, inlevingsvermogen, gepaard aan een hoog IQ. Het zijn slechts enkele van zijn vele, vele kwaliteiten.


Voor mij als voorzitter was hij mijn steun, toeverlaat en vertrouwenspersoon. Met terzijdestelling van zichzelf, zette hij zich tomeloos in voor ons aller DFC. Een bevlogen vriend en DFC-er. Een fantastisch bestuurslid, zonder enige poespas.


Ook ik ben uitermate geschokt door dit onaanvaardbare, grote verlies. Lambert, DFC, wij, ik, zullen / zal je zeer missen. Beste vriend, geweldige kerel, dank, dank en nogmaals dank. Rust in vrede.”


Ad van Dongen, voorzitter DFC


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com