Nar Veure-bestuur: Lambert heeft ook erg veel betekend voor ons

8 februari 2007 762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure-bestuur: Lambert heeft ook erg veel betekend voor ons

,,Vanmiddag kregen wij het droeve bericht dat de secretaris van onze voetbalclub DFC, Lambert Jansen is overleden. Wij wensen zijn familie en vrienden zeer veel sterkte toe met dit grote verlies. Lambert was een zeer prettig persoon en een zeer gewaardeerd DFC-lid. Ook heeft hij veel betekend voor het carnaval. Door als jurylid op te treden en vooral ook door aanwezig te zijn op onze avonden. Wij kunnen het dan ook nog niet bevatten dat Lambert er niet meer is. Uit respect is het carnavalsweekend van Nar Veure op 10 en 11 februari dan ook afgelast.”

Namens het bestuur van DFC’s Carnavalsgilde Nar Veure, Fred Rackwitz


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com