Jeugd: DFC B1 sneuvelt thuis tegen GJS B1 in het bekertoernooi (0-1)

24 februari 2007 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd: DFC B1 sneuvelt thuis tegen GJS B1 in het bekertoernooi (0-1)

DFC B1 heeft de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi niet overleefd. De ploeg verloor vanmiddag thuis tegen GJS B1 uit Gorinchem met 0-1. Die stand was al bij rust bereikt.


DFC dat redelijk draait in de hoofdklasse, trof in GJS de ongeslagen koploper van de eerste klasse. Voor rust had DFC volgens trainer Johan van der Hoek niettemin moeten toeslaan. ,,We kregen toen veel kansen maar de eindpass was slecht”. Na de hervatting viel de wedstrijd kwalitatief terug en was er volgens Van der Hoek sprake van een mager verloop. In de slotfase zette DFC nog stevig aan met Volkan Mavili als verrassende spits. Hij en Kevin Verstegen (foto) wisten de kansen evenwel niet te verzilveren.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com