James Beije en Jilles den Breeker geïnterviewd door Dordtse media

12 februari 2007 870x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor James Beije en Jilles den Breeker geïnterviewd door Dordtse media

Twee bekende DFC’ers – eerste-elftalspeler James Beije en oud-gediende Jilles den Breeker – werden vorige week geïnterviewd door de diverse Dordtse media.


Dordt Centraal zette afgelopen vrijdag in zijn sportrubriek Profiel James Beije centraal. James, die op 5 februari 20 jaar is geworden, heeft al menige goal gescoord dit seizoen. Enkele citaten uit het interview: ,,Het is mijn droom profvoetballer te worden om bij Ajax te beginnen en af te sluiten bij Barcelona.“ En gevraagd naar zijn lijfspreuk: ,,Geniet van het leven”.


De Stem van het Weekend bracht ook vrijdag een interview met Jilles den Breeker, bekend Dordts muzikant en DFC’er. Jilles is ongeneeslijk ziek.  Een alinea uit het interview: Hij zou nog graag afscheid willen nemen op het podium. Afscheid nemen van zijn publiek. Zijn laatste optreden was in oktober in de sporthal van DFC met zijn goede vriend Kees Schriek achter de piano en ook Gaab van Tricht heeft toen meegedaan. ,,Dat was geweldig en zo kennen de mensen mij ook”, merkt Jilles op in De Stem van het Weekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com