Ger Hüsen (bestuurslid DFC): We zijn geschokt en verbijsterd

8 februari 2007 897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ger Hüsen (bestuurslid DFC): We zijn geschokt en verbijsterd

,,Woensdagmiddag 7 februari hebben we geschokt en verbijsterd kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze secretaris Lambert Janssen (foto). Het is niet of nauwelijks te bevatten. ’s Ochtends had ik nog gemoedelijk en gezellig, zoals gebruikelijk, op school met hem gesproken en bij het afscheid elkaar amicaal de hand gedrukt. Niet wetend dat dit een definitief afscheid zou zijn.

De klap is hard aangekomen: onbegrip en ongeloof bij collega’s, sportvrienden, ouders. Dat dit thuis in het gezin en in familiaire kring vele malen harder aankomt beseffen we terdege. Onze gedachten gaan dan in de eerste plaats uit naar Lamberts vrouw Esmaralda, de kinderen en familie. Waar mogelijk zullen we hen tot steun zijn en we hopen dat zij de kracht zullen vinden om dit ingrijpende voorval en niet te begrijpen overlijden van Lambert een plaatsje te kunnen geven. Lambert was voor mij niet alleen een collega, maar bovenal een vriend met een sociaal hart. Ik zal hem missen, gedenken, maar nooit vergeten wat hij voor mij, de club en de school gedaan en betekend heeft. “


Ger Hüsen, bestuurslid DFC en directeur van de John F. Kennedyschool, waar Lambert manager was van de locatie Zuidendijk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com