F-team DFC debuteert met verlies in Hardinxveld

3 februari 2007 646x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor F-team DFC debuteert met verlies in Hardinxveld

Eindelijk mochten onze jongste DFC’ ers een echte competitiewedstrijd spelen, meldt onze speciale verslaggever Ronald van Pelt.  ,,Hardinxveld uit vanmorgen om 10 uur. Veel ouders waren aanwezig om de zenuwachtige F1-spelertjes te ondersteunen. Het was voor het eerst dit seizoen dat DFC weer een F-team op de been bracht.”


Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. De rust ging in met een 1-0 voorsprong voor Hardinxveld. ,,De tweede helft werd er goed gevoetbald door DFC. Helaas was Hardinxveld iets beter en maakte het de kansen af, ondanks dat Fatih Uysal heel goed stond te keepen. De wedstrijd ging helaas verloren met 6-1. Doelpunt Gino Creutzberg. Volgende week mag F1 een wedstrijd spelen bij Amstelwijck F3 om 9 uur ’s ochtends. Iedereen is uitgenodigd om onze jongste telgen van DFC aan te moedigen.”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com