Enquête DFC: Louis van Gaal leverde terecht zijn erelidmaatschap in

17 februari 2007 740x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enquête DFC: Louis van Gaal leverde terecht zijn erelidmaatschap in

De voorbije weken ging de enquête op de website van DFC over Louis van Gaal en diens controverse met collega-trainers. Van de site-bezoekers brachten er 154 hun stem uit. Een meerderheid oordeelde dat Van Gaal terecht zijn erelidmaatschap van de vereniging van trainers betaald voetbal heeft opgezegd omdat die club hem min of meer verbood kritiek uit te oefenen op bondscoach en collega Marco van Basten.


De stelling luidde:  Louis van Gaal heeft zijn erelidmaatschap van de vereniging trainers betaald voetbal ingeleverd, omdat hij van die belangenclub geen kritiek mag uiten op bondscoach Marco van Basten. De belangenclub had hem hiervoor berispt. Wat vindt U hiervan?


De uitslag:


64,9 % (100 stemmen): Van Gaal heeft volkomen gelijk. Gefundeerde kritiek uiten is het recht van iedereen en mag nooit uitdraaien op een berisping.


31,2 % (48 stemmen): De berisping is terecht. Van Gaal moet zich niet bemoeien met het beleid en de persoon van de bondscoach.


3,9 % (6 stemmen): weet niet.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com