Enorme belangstelling op begrafenis van secretaris Lambert Janssen (3)

12 februari 2007 707x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enorme belangstelling op begrafenis van secretaris Lambert Janssen (3)

Tijdens de plechtigheid voerden ook Lamberts vrouw Esmaralda en twee van zijn kinderen – Maarten en Iris – het woord.  Iris herinnerde aan een Vaderdag-gedichtje dat ze ooit voor haar vader had gemaakt: Je bent de liefste pa die ik ken, je bent mijn grootste fan.


Lamberts echtgenote Esmaralda, moeder van hun jonge dochters Tessel en Matsie: ,,Ik kan wel duizend woorden bedenken die op Lambert van toepassing zijn. Maar er staat er maar een bovenaan: liefde!”


Maarten, die afwisselend in DFC 1 en 2 speelt: ,,Eén-nul is het geworden pa. Ik heb de uitslag zaterdagavond van teletekst gehaald”. Vader en zoon zouden afgelopen zaterdagavond naar Roda JC – NEC gaan. Naar Roda JC ‘de trots van het zuiden’ en ook van de Limburger Lambert. ,,Het heeft niet zo mogen zijn. De kaartjes heb ik nog bij me – die bewaren we”. Dat Lambert (foto) hield van zijn Limburg bleek ook na afloop waar de gasten werden onthaald op koffie én een punt Limburgse vlaai.


Lambert, we zullen je nooit vergeten. Rust in vrede.


fejvand


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com