Enorme belangstelling op begrafenis van secretaris Lambert Janssen (2)

12 februari 2007 740x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enorme belangstelling op begrafenis van secretaris Lambert Janssen (2)

Voorzitter Ad van Dongen kon zijn emoties amper bedwingen tijdens zijn toespraak namens DFC. Zich inlevend in de gevoelens van nabestaanden en vrienden sprak hij van `een donkere nacht met zwarte ogen’. ,,Er zijn geen woorden te vinden om ons gevoel tot uiting te brengen”. 


Hij noemde Lambert een geweldige kerel, beste vriend met een tomeloze inzet ten faveure van DFC waardoor zijn naam ‘bij DFC in onze hersenen blijft gegrift’. De DFC-preses roemde Lambert om humor, relativeringsvermogen, sociaal gevoel en analytisch vermogen. ,,Je was een rijkdom voor de vereniging – mijn vertrouwensman”. ,,DFC was in lastig vaarwater belandt, maar jij zette je schouders eronder. Jouw levenswerk zal niet verloren gaan – we zullen DFC naar veiliger wateren loodsen”. De preses zegde de nabestaanden alle steun toe bij het zware verwerkingsproces.


DFC-bestuurder Ger Hüsen sprak als directeur van de John F. Kennedyschool. Onderwijsman Lambert Janssen was locatiemanager Zuidendijk van deze instelling. Ger roemde vooral Lamberts eigenschappen sociaal en onbaatzuchtig. ,,De herinnering blijft aan die heel gewone man en vriend…”


fejvand


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com