DFC ziet in blessuretijd overwinning aan zich voorbijgaan (2-2)

24 februari 2007 848x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ziet in blessuretijd overwinning aan zich voorbijgaan (2-2)

In de laatste minuut van de blessuretijd zag DFC 1 de hoop op een nieuwe uitzege in rook opgaan. Gastheer Lekvogels kwam toen met een naar buitenspel riekende goal langszij: 2-2. Dat was tevens de uitslag van het inhaalduel in Lexmond.


DFC leidde bij rust met 0-1 door een treffer van Merijn van Groesen. Na de hervatting kwam Lekvogels terug (1-1) maar dat weerhield DFC er niet van om opnieuw de leiding te nemen, nu via een andere middenvelder Stephan van Beusekom. Zoals gezegd ging in de allerlaatste minuut de zege toch aan de neus van DFC voorbij.


DFC-trainer Laurens Gerlich na afloop licht teleurgesteld: ,,Voor rust begin je met goed voetbal en hadden we zeker moeten uitlopen. En na de hervatting bij 1-2  verschenen we vijf tot zes keer alleen voor de kepper, maar bleven doelpunten uit.”


Tevreden was de trainer over de invalbeurten van de A1-spelers Frederik Mastenbroek, Sabit Kayhan en Danny Haksteen. Voor Frederik (links op de foto) en Sabit (rechts) was het hun debuut in het eerste.


Basis DFC: Danny Peters; Emrah Kaya, Marcel van Nes, Eric Bouwens, Mark Jongeneel; Dennis Raaymakers, Merijn van Groesen, Stephan van Beusekom, Jeroen Kleinhuis;  Robin Ramesar, James Beije. Wissels: Frederik Mastenbroek, Sabit Kayhan, Danny Haksteen. Grensrechter: Marcel Baars.


De huidige stand in 4C: Stedoco 16-44, VVAC 16-31, Streefkerk 16-31, Arkel 16-29, Asperen 16-27,  HSSC 16-20, Drechtstreek 16-20, DFC 16-19, SC Gorkum 16-16, Reeland 16-16, Lekvogels 16-16, Noordeloos 16-4.


Zaterdag 3 maart: o.m. DFC – Streefkerk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com