DFC verliest ook tweede oefenwedstrijd – Dubbeldam te sterk (1-4)

17 februari 2007 2298x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest ook tweede oefenwedstrijd – Dubbeldam te sterk (1-4)

DFC 1 verloor vanmiddag thuis de oefenwedstrijd tegen Dubbeldam Zat. 1 met 1-4 na een 0-1 ruststand. Volgens teamleider Cees van Woerkom liet DFC voor rust goed combinatiespel zien.


Marco Franken zorgde kort na de hervatting met een onhoudbaar afstandsschot in de kruising voor 1-1. Aan de treffer ging een mooie aanval vooraf. Op onverklaarbare wijze ontstonden daarna binnen DFC irritaties en was er geleidelijk aan sprake van ‘veel gepraat en weinig daden’. Aanvoerder en routinier Jeroen Kleinhuis (op de foto met zoon Rui) was in die fase eigenlijk de enige die zich aan het onnodige gepraat wist te onttrekken. Dubbeldam profiteerde niettemin meedogenloos en liep moeiteloos uit naar een 1-4 zege.


*  Het was DFC’s tweede oefenwedstrijd in drie dagen. Afgelopen donderdag werd thuis verloren van Groot-Ammers (0-2) dat evenals Dubbeldam-zat. in de derde klas speelt. Zaterdag a.s. haalt DFC in Lexmond het vorige week uitgestelde duel tegen Lekvogels in.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com