DFC speelt goed tegen Groot-Ammers maar laat kansen liggen (0-2)

16 februari 2007 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt goed tegen Groot-Ammers maar laat kansen liggen (0-2)

DFC oefende gisteravond tegen derdeklasser Groot-Ammers, de vroegere club van trainer Laurens Gerlich. De gasten wonnen het oefenduel met 0-2. Die stand was al bij rust bereikt.


DFC begon goed aan de wedstrijd, dit in tegenstelling met voorgaande oefenpotjes. Met leuk combinatievoetbal werd Groot-Ammers onder druk gezet. Maar na twee keer dom balverlies op het verkeerde moment kon de tegenstander twee maal scoren. De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld te zien met vele kansen voor DFC waar James Beije (foto) andermaal voor de meeste dreiging zorgde. Doelpunten bleven evenwel uit. Het aardige duel stond onder leiding van de goed en rustig leidende scheidsrechter Tempelaar.


* Gezien het veldspel moet Dubbeldam (zat.) komende zaterdag een te kloppen oefenpartner zijn mits natuurlijk de kansen worden benut. Die oefenwedstrijd begint om half een en wordt andermaal op het DFC-complex gespeeld

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com