DFC haalt zaterdag in bij Lekvogels – B1 bekert thuis tegen GJS

20 februari 2007 2054x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC haalt zaterdag in bij Lekvogels – B1 bekert thuis tegen GJS

DFC treedt komende zaterdag voor de competitie in de vierde klasse C in Lexmond aan tegen Lekvogels. Het duel werd anderhalve week geleden uitgesteld naar aanleiding van het overlijden van DFC-secretaris Lambert Janssen. In september ontmoetten beide teams elkaar in Dordrecht (foto). De wedstrijd eindigde toen onbeslist (1-1). Bij winst speelt DFC zich zaterdag weer in het linker rijtje.


* Dinsdagavond 27 februari  oefent DFC 1 thuis tegen vierdeklasser SC Reeland (zondag) 1.


Ook andere DFC-teams halen zaterdag eerder uitgestelde competitiewedstrijden in.  Voor DFC B1 gaan de bekerverplichtingen daarentegen boven het reguliere competitiewerk. De jeugdploeg overleefde als enig DFC-team de voorronde van de bekercompetitie en treedt nu zaterdag in de tweede ronde thuis aan tegen GSJ B1 uit Gorinchem.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com