DFC- complex strijdtoneel Schoolvoetbaltoernooi 2007

20 februari 2007 827x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC- complex strijdtoneel Schoolvoetbaltoernooi 2007

Op woensdag 4, 11, 18 (uitwijk) en 25 april (finale) wordt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Dordrecht gehouden.  Aan het evenement doen jaarlijks rond de 2500 jongens en meisjes mee. Om zoveel mogelijk kinderen mee te kunnen laten voetballen en kennis te laten maken met de Dordtse verenigingen is medewerking van de Dordtse voetbalclubs noodzakelijk.


Een zestal verenigingen, waaronder DFC, hebben de gemeente te kennen gegeven dit toernooi mede te willen organiseren. Op het DFC-complex strijden voetbalteams van jongens in leeftijdsgroep van 6-7 en 9-10 jaar.


Een team zal bestaan uit 7 spelers, zodat op kleine (halve) veldjes wordt gespeeld. Er wordt  woensdag 4 april op 6 veldjes gespeeld, per veld 10 wedstrijden dus totaal 60 wedstrijden. Tijdens de tweede speelronde 11 april ligt dit aantal iets lager.


De organisatie bij DFC is in handen van de vereniging Oud-DFC en bestuurslid Reinier Jacquet in bijzonder. De finaleronde wordt overigens gehouden bij SC Reeland.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com