DFC 1 oefent twee keer en haalt op 24 februari in bij Lekvogels

13 februari 2007 680x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 oefent twee keer en haalt op 24 februari in bij Lekvogels

DFC 1 oefent donderdagavond half acht thuis tegen derdeklasser Groot-Ammers. Ook komende zaterdag wanneer de competitie stil ligt wegens carnaval oefent het eerste thuis. Om half een is Dubbeldam-zaterdag (ook derdeklasser) de oefengast.


De afgelopen zaterdag uitgestelde competitiewedstrijd bij Lekvogels wordt  zaterdag 24 februari ingehaald. In Lexmond wordt om half drie afgetrapt. Eerder dit seizoen ontmoetten beide ploegen elkaar in Dordrecht (foto). Het werd toen onbeslist (1-1). Na Lekvogels staan er twee thuiswedstrijden op de rol. Op 3 maart tegen Streefkerk en een week later tegen SC Gorkum.


DFC 2 haalt op 24 februari uit in bij Alblasserdam 3. DFC  A1 komt pas op 3 maart weer in actie voor de competitie. In Tilburg wordt dan gespeeld tegen hekkensluiter Longa A1. Voor DFC B1 is het a.s. zaterdag geen carnaval. Thuis wordt dan voor de competitie ingehaald tegen Virtus B1. Het duel was eerder op verzoek van Virtus uitgesteld. DFC B1 is overigens het enige DFC-team dat de tweede ronde van de beker heeft bereikt. Daarin wordt zaterdag 24 februari thuis aangetreden tegen GSJ B1 uit Gorcum.


Voor het overzicht van alle (inhaal)wedstrijden van DFC-teams tot en met 17 maart, zie de rubriek PROGRAMMA.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com