DFC’s tweede moet buigen voor De Alblas 2 (0-5)

3 februari 2007 1778x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s tweede moet buigen voor De Alblas 2 (0-5)

DFC 2 speelde vandaag thuis tegen De Alblas 2. Geen gemakkelijk wedstrijd want De Alblas staat tweede en  kwam met drie spelers uit het eerste in actie. Hoewel DFC 2 vrij goed voetbalde werd toch met 0-5 verloren.


Het tweede startte vlot en creëerde kansen via Erasmus en Wessel. Maar het was De Alblas dat de score opende. Keeper Ronald van Pelt: ,,Hierbij raakte Maarten Janssen zodanig geblesseerd aan zijn hoofd dat hij even richting ziekenhuis om de wond te laten hechten. Bedankt Cees van der  Sluis dat je Maarten snel ter plekke hebt gebracht!” Vlak voor rust en direct na de hervatting liep De Alblas naar 0-3 en was de wedstrijd gespeeld.


DFC2 speelde met: Ronald van Pelt, Maarten Janssen, Willem Opmeer, Steven Kalis, Maurice Kalis, Steven Rokette, Tomas Nuyten, Wessel Sleeking, Erasmus Makatini, Conan Vorster, Tinus van de Waal. Wissels Menno van Eijk, Davey Bommel, Maarten van Dalen. Trainer: “Opa” Mol.


Na afloop bleek speciaal voor DFC 2 een speciaal fietsenrek te zijn geplaatst….

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com