Carnaval zit er weer op – beelden van optocht en bal

21 februari 2007 2241x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnaval zit er weer op – beelden van optocht en bal

Het Carnaval 2007 zit er weer op. Voor DFC´s carnavalsgilde Nar Veure betekent dat weer enkele weken de tijd nemen om op adem te komen na de drukke dagen. Om daarna te evalueren en de basis te leggen voor het nieuwe carnavalsjaar.


Nar Veure was met blaaskapel Bar Gebeure weer nadrukkelijk present tijdens de Dordtse Carnavalsoptocht. ´s Avonds verhuisde het gezelschap naar Amigos waar in samenwerking met EBOH´s carnavalsvereniging De Schenkeltrappers het populaire Narretrappersbal werd gehouden.


Bijgaand enkele foto´s van optocht en bal gemaakt door Bram Apon.


http://www.pixum.nl/members/brammeman


www.narveure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com