Aantal bezoeken aan website DFC stijgt in januari met 31,8 procent!

1 februari 2007 569x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aantal bezoeken aan website DFC stijgt in januari met 31,8 procent!

Voor het eerst heeft de website van DFC wat aantal bezoeken betreft in één maand de grens van 20.000 overschreden. In januari 2007 werd 23.408 keer een bezoek gebracht aan de DFC-site. In december 2006 waren dat er nog 17.750. Dat betekent een toename van 31,8 procent!  


Eindredacteur Fred van Dongen van de website: ,,Het daggemiddelde lag in januari op 755 tegen 572 een maand eerder. Januari en december zijn uitstekend vergelijkbare maanden omdat ze beide 31 dagen tellen. Op drie dagen in januari bedroeg het aantal visits meer dan duizend. De test om afgelastingen meteen op de site te vermelden mag als geslaagd worden beschouwd. Daarom is het dringend nodig dat we in het DFC-gebouw zo snel mogelijk een internetverbinding krijgen. Nu moet wedstrijdssecretaris Arie Hoornweg nog van huis uit of via mijn privé-verbinding de afgelastingen en uitslagen op de site vermelden. Het kan dus allemaal sneller en efficiënter.”


DFC scoort qua bezoekenaantallen beter dan de sites van vergelijkbare andere sportverenigingen. Fred van Dongen: ,,Maar die sites bulken weer van de reclames – zeg maar gratis extra inkomsten voor de clubkas. Gelukkig ziet het er naar uit dat men na lang aandringen van mijn kant binnenkort ook op dit punt het licht heeft ontdekt. Uit de reclame-inkomsten van de site kun je bijvoorbeeld andere niet onbelangrijke uitgaven zoals voor het geprinte DFC Nieuws en het Clubnieuws minstens kostenneutraal maken. Je kunt ook denken aan de jubileumkas met het oog op het naderende 125-jarig bestaan. Ik zou het als adverteerder wel weten. Het is een simpel rekensommetje: de site krijgt dagelijks ongeveer vier keer meer bezoeken dan één thuiswedstrijd op het hoofdveld”.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com