Zaterdag weer Kapellenconcours: DFC’s Bar Gebeure verdedigt titel

18 januari 2007 1791x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag weer Kapellenconcours: DFC’s Bar Gebeure verdedigt titel

DFC’s muzikale gezelschap Bar Gebeure oefende woensdagavond extra fanatiek. Komende zaterdag neemt de kapel deel aan Ramspoed, het jaarlijkse concours voor blaaskapellen in Bibelot aan de Wijnstraat. Bar Gebeure werd vorig jaar kampioen en is dus titelverdediger.


Met het carnaval (medio februari) voor de deur, staan de leden van Bar Gebeure voor drukke weken. Zo treedt de kapel op zaterdag 10 februari op tijdens het bal van DFC’s carnavalsgilde Nar Veure  en een dag later tijdens het DFC Familie Carnaval.


Bar Gebeure is overigens op zoek naar een gezellige en ervaren trompettist en tubanist. De kapel repeteert elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in het DFC-gebouw. Lijkt het je leuk om bij Bar Gebeure je steentje bij te dragen, stuur dan een emailtje naar info@bargebeure.nl


http://www.bargebeure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com