Weer tal van nieuwe reclameborden langs het hoofdveld van DFC

24 januari 2007 530x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Weer tal van nieuwe reclameborden langs het hoofdveld van DFC

Langs het hoofdveld van DFC staan sinds vorige week weer tal van nieuwe reclameborden. Dat is het fantastische werk van DFC’s actieve sponsorcommissie die in het najaar al voor een modernisering van het reclameborden-bestand zorgde en inmiddels weer nieuwe mensen en bedrijven aan DFC heeft weten te binden.

“Reclame-campagneleider” Bert Boogert met terechte trots: ,,De sponsorcommissie er weer in is geslaagd nieuwe sponsors te werven en er zitten er nog een paar in de pijplijn. Ook zijn we bezig oude borden te vervangen door nieuwe uitvoeringen”.


Bijgevoegd een paar foto’s van nieuw geplaatste borden.
Gesloten voor reacties