Veel champagne op eerste dag van sociëteit Good-old DFC in het nieuwe jaar

4 januari 2007 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel champagne op eerste dag van sociëteit Good-old DFC in het nieuwe jaar

De sociëteit Good-Old DFC opende vanmiddag (donderdag 4 januari) weer haar deuren na een winterstop van drie weken vanwege de feestdagen. Tientallen soosleden waren present op de eerste middag van het nieuwe jaar.


Kaarten, biljarten, keuvelen en het uitbrengen van nieuwjaarsgroeten – het stond allemaal weer centraal. Vanwege het nieuwe jaar werden alle soos-leden onthaald op champagne. Ook werd een rijke hoeveelheid hapjes geserveerd. Het soosbestuur was tevreden over de opkomst. De wens die soos-voorzitter Kees de Ridder in december (,,We zien u hopelijk allen weer terug in goede gezondheid”) bleek redelijk te zijn uitgekomen.


Good-old DFC heeft voor dit jaar weer diverse evenementen op de rol staan. Zoals eind maart het bezoek aan de sigarenfabriek van Agio in Noord-Brabant. Zie daarvoor verder op de site.


Bijgaand enkele foto’s van de eerste soos van 2007.Gesloten voor reacties