Uitstekende samenwerking DFC en tafeltennisclub Energie’67

11 januari 2007 2043x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitstekende samenwerking DFC en tafeltennisclub Energie’67

Sinds het begin van dit seizoen is de tafeltennisvereniging Energie’67 (energiebedrijf Eneco) elke dinsdagavond sportief actief bij DFC. In de sportzaal werkt de club competitie- en onderlinge wedstrijden af. De samenwerking tussen Energie’67 en DFC verloopt uitstekend.


De tafeltennissers zijn vooral ingenomen met de service van DFC’s accommodatiechef Peter Louwman, die elke dinsdagavond als barman fungeert. Onlangs organiseerde Energie’67  in de sportzaal van DFC een Kersttoernooi.  Bijgaand enkele beelden hiervan.


Maurice de Wit, webmaster van de TTV Energie’67 Dordrecht: ,,Op onze website, op de foto-pagina, staat een linkje naar een mini-album met daarop ook Kersttoernooi-foto’s – verkleind en flink gecomprimeerd en voorzien van summier commentaar”.


http://www.witless.net/energie67/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com