Trainingskamp DFC: Uit het dagboek van Marco van Woerkom (2)

9 januari 2007 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingskamp DFC: Uit het dagboek van Marco van Woerkom (2)

Hier deel 2 en slot van het dagboek dat  selectiespeler Marco van Woerkom (19 jaar – foto) speciaal voor de website tijdens het trainingskamp bijhield.


,, De Zaterdag: Na een lange zeer gezellige nacht werden we al zeer vroeg gewekt. We moesten om half negen aan het ontbijt zitten om daarna direct aan een zeer zware boswandeling te beginnen. Na de wandeling kregen we even tijd om bij te komen om daarna aan te treden tegen Duno. In de eerste helft zaten de bosloop en de avond ervoor nog in onze benen. We kwamen met 2-0 achter maar na de rust werden we beter en tikten we Duno van de mat. Het werd uiteindelijk 4-2 voor ons (en als Sadik niet zoveel gedronken had, had de uitslag groter kunnen zijn).


Na de wedstrijd kregen we twee uurtjes rust. Vrijwel iedereen, behalve de echte bikkels, gebruikte deze tijd om ff bij te komen.


Na het eten gingen we weer wat kaartjes leggen en wat drinken. Rond een uurtje of elf gingen, vooral de jongere gasten, Arnhem onveilig maken. De ouderen konden dit niet aan en bleven ‘thuis’ in de herberg. Diep in de nacht keerden we terug en hebben we het in het hotel, waar de bar inmiddels gesloten was, nog gezellig gemaakt. Alleen de echte bikkel Franken, die niet mee was gegaan naar Arnhem, was nog wakker en deed gezellig mee.


De Zondag: Na wederom een zware maar gezellige nacht gingen we zondagmorgen om half tien aan het ontbijt, waarna we weer naar DFC vertrokken om tegen The Old Stars aan te treden. De wedstrijd was leuk; we wonnen met 2-0. Na afloop kregen we nog een buffet  aangeboden door vleeswarenbedrijf Interkring de Waal uit Hendrik-Ido-Ambacht en Keurslagerij Martin van Wijngaarden. We hebben heerlijk gegeten. Namens de gehele selectie wil ik de organisatoren van het trainingskamp bedanken voor het fantastische weekend.”
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com