Trainingskamp DFC: Uit het dagboek van Marco van Woerkom (1)

9 januari 2007 521x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingskamp DFC: Uit het dagboek van Marco van Woerkom (1)

Speciaal op verzoek van de website van DFC hield selectiespeler Marco van Woerkom een kort dagboek bij. Hier zijn impressies:


,, Vrijdagmiddag rond een uurtje of vijf verzamelden we bij DFC. We kregen hier een paar broodjes en wat te drinken. Rond half zeven uur kwamen we aan in Arnhem. We gingen de spullen op de kamers zetten en gelijk weer door voor een potje zaalvoetbal. Rond elf uur kwamen we terug bij de jeugdherberg en konden we gelijk aan de soep.


Daarna werd het een lange nacht met veelal kaarten, lol, drank (omzet stayok-hotel behoorlijk opgeschroefd). En een heel bijzonder optreden (foto) voor een trainer van Dubbeldam, waar wij dus ook van konden meegenieten. Met ter afsluiting, diep in de nacht een lekker broodje kipfilet.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com