Trainingskamp DFC: Beelden gemaakt door Merijn van Groesen

11 januari 2007 660x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingskamp DFC: Beelden gemaakt door Merijn van Groesen

De sfeer moest centraal staan tijdens het trainingskamp dat DFC vorige weekeinde hield in het Gelderse Doorwerth. Inspanning en ontspanning gingen hand in hand. Met de bedoeling teamgeest te kweken dan wel te versterken. Dat laatste is zeker gelukt gezien ook bijgaande foto’s. Ze zijn gemaakt door selectiespeler Merijn van Groesen, die deze maand 20 wordt, en geven een kijkje achter de schermen van het trainingskamp.


Zoals bekend staat DFC deze maand voor een aantal belangrijke wedstrijden. Zaterdag aan het eind van de middag wordt naar alle waarschijnlijkheid duidelijk hoe groot de kansen zijn om de tweede periodetitel in de vierde klasse C binnen te slepen.  Er staan twee inhaalwedstrijden op de rol: Streefkerk – Arkel en Noordeloos – Asperen. De stand in de tweede periode die over 7 wedstrijden gaat, luidt momenteel: Stedoco 5-15, DFC 5-9, VVAC 5-8, Lekvogels 5-8,  Asperen 4-7, Reeland 5-7, Drechtstreek 5-7, Gorkum 5-6, Arkel 4-4,  Streefkerk 4-4, HSSC 5-4, Noordeloos 4-0.


Stedoco won de eerste periode, zodat de tweede gaat naar de ploeg die als tweede eindigt. Voor periode 2 speelt DFC nog uit tegen Reeland (20 januari) en thuis tegen Arkel (27 januari).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com