Traditioneel Darts Toernooi DFC vanmorgen begonnen

3 januari 2007 640x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Traditioneel Darts Toernooi DFC vanmorgen begonnen

Vanmorgen is het traditionele DFC Darts Toernooi begonnen. Er wordt in drie categorieën gestreden: jeugd, dames en volwassenen. Het toernooi wordt zoals gebruikelijk gehouden in de DFC-kantine.


De belangstelling is tot nu toe behoorlijk. Mede-organisator Robert Langevoort:,,Bij de senioren hadden zich begin deze week al 25 deelnemers aangemeld bij de dames 10 en bij de jeugd 15. Er wordt op 4 banen gespeeld. De banen zijn gisteren (vrijdag) keurig opgesteld en zijn alle voorzien van een stevige lichtspot. In alle klassen wordt volgens een poule-systeem gewerkt. Het aantal poules is  afhankelijk van het aantal mensen dat zich pas op de toernooi-dag inschrijft.” Inschrijven kan dus nog vandaag (zaterdag) tot vlak voor het begin van elke categorie.


Langevoort: ,,De jeugdwedstrijden beginnen om tien uur ’s morgens, de dames starten om een uur ’s middags en de volwassenen beginnen om drie uur aan hun competitie. Het prijzenpakket bestaat uit de eer en een herinnering”. De organisatie weet zich ook dit nieuwe jaar gesteund door een aantal sponsors: De Houtboetiek,  Keurslagerij M v Wijngaarden, Sip van Egmond, de Klaverjas-commissie DFC, Jan v.d. Perk en Cees Bel. Waarvoor dank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com