TOPDUEL DFC – ARKEL GAAT VANMIDDAG DOOR – VELD GOEDGEKEURD

22 januari 2007 2416x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor TOPDUEL DFC – ARKEL GAAT VANMIDDAG DOOR – VELD GOEDGEKEURD

Het hoofdveld van DFC is vanmorgen speelklaar verklaard door de bevoegde instanties. Dat betekent dat het topduel in de vierde klasse C tussen DFC en Arkel vanmiddag doorgaat. De wedstrijd begint om half drie.


DFC is zoals bekend bij winst op Arkel periodekampioen. Bij een gelijkspel is DFC afhankelijk van de resultaten van de concurrenten. Bij verlies kan DFC de periodetitel schudden omdat Arkel dan op 13 punten komt en DFC op 12 blijft staan. Het is het laatste duel uit de tweede periode die uit zeven wedstrijden bestaat.


DFC mist zijn spelers Marcel van Nes en Robin Ramesar. Ze liepen beiden afgelopen zaterdag bij Reeland tegen een fatale gele kaart aan en zijn dus geschorst. Middenvelder Merijn van Groesen (op de foto in actie tijdens de op 23 september met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Arkel) is vandaag 20 jaar geworden. Als het meezit kan zijn verjaardag dus een dubbel feestje worden.


Het programma in de vierde klasse C voor zaterdag: DFC – Arkel (14.30 uur), Asperen – Drechtstreek, VVAC – Stedoco, Lekvogels – Streefkerk, Noordeloos – HSSC’61 en SC Gorkum – Reeland.


Stand 2de periode: Stedoco  6-18, DFC 6-12, VVAC 6-11, Arkel 6-10, Drechtstreek 6-10, Lekvogels 6-8, Asperen 5-7,  Reeland 6-7, Streefkerk 6-7, Gorkum 6-6, HSSC 6-4, Noordeloos 5-0.


* Pupil van de Week is vanmiddag Joey Besemer (DFC E2).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com