Tien DFC Vrienden gaan in juni weer op karperjacht in Tsjechië

22 januari 2007 768x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tien DFC Vrienden gaan in juni weer op karperjacht in Tsjechië

Van 8 tot en met 16 juni gaan voor de 13e keer 10 DFC’ers op karperjacht. Dit maal is de keus gevallen op een prachtig groot landhuis in Tri Sekery U Mar Laz in Tsjechië. Deze plaats ligt zo’n 825 km vanaf het DFC-terrein. Het is er meestal uitstekend vertoeven.


Het beloofde viswater bevindt zich op honderd meter van het landhuis aan een schitterend meer van zes hectare.


Dit fraaie landhuis bevat alle comfort voor een geweldige week, meldt Jan Breet. ,,Het is een buitengewoon select gezelschap, want buiten het vissen moet je ook kunnen klaverjassen, koffie zetten en hand en spandiensten in de keuken, Jeu de Boules en niet te vergeten badminton kunnen spelen.”


De volgende DFC’ers zijn geselecteerd voor Tsjechië: Nico de Visser, Co Hendriks, Ruud Hendriks, Peter Geyp, Fred Eland, Arie Delmotte, Gerard Bos, Arie Evers, Henri Verstegen (voor de eerste keer) en verder de oudste van de groep – ‘en tevens de meest verstandige’ – Jan Breet.


,,De loting heeft reeds plaatsgevonden tijdens de Oudejaarsborrel bij DFC en werd verricht door Peter Geyp, geassisteerd door de gebroeders Hendriks. Hoe de ploegindeling dit jaar zal zijn, kan ik helaas nog niet zeggen. Er worden jaarlijks drie ploegen gemaakt waarbij de resultaten van het vissen, klaverjassen, jeu de boules en in principe het badmintonspel het klassement bepalen.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com