Reeland – DFC (2): ‘Ik ben een paar jaar ouder geworden’

20 januari 2007 2217x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reeland – DFC (2): ‘Ik ben een paar jaar ouder geworden’

DFC-trainer Laurens Gerlich erkende na afloop behoorlijk in de rats te hebben gezeten over het verloop van de stadsderby bij Reeland. ,,Ik ben een paar jaar ouder geworden”, verzuchtte hij.


Komende zaterdag kan zijn brigade de tweede periodetitel binnenslepen mits thuis wordt gewonnen van Arkel, dat ook nog kanshebber is. Aan bijzondere voorbereiding denkt Gerlich nog niet. ,,We trainen gewoon dinsdag en donderdag”. De weersvooruitzichten zijn zodanig dat een afgelasting er komende zaterdag niet inzit, al weet je het maar nooit in Nederland met zijn onberekenbare klimaat.


Ook Gerlich gaf toe dat DFC vooral na rust meer had moeten scoren, simpelweg omdat de ploeg beter was. De enige en winnende goal viel pas in de laatste officiële speelminuut. Over de inzet had de DFC-trainer geen klachten: ,,Iedereen heeft keihard gewerkt”. DFC liep in de derby tegen drie gele kaarten op: Robin Ramesar, Marcel van Nes en Erme Kaya. Wat hiervan de consequenties zijn voor het beslissende duel met Arkel was vanmiddag nog niet duidelijk. ,,Maar”, zei Gerlich geruststellend, “we hebben nu voor elke positie een alternatief achter de hand”.


Op de bank bij DFC zaten vanmiddag twee A-jeugdspelers, Danny Haksteen en Ernst de Pee. Ze hoefden niet in actie te komen. Spits Sadik Karasahin, die vorige week geblesseerd raakte in het tweede, ontbrak in de basis. Hij zit met een in het gips verpakte enkel en kan zich voorlopig alleen op krukken voortbewegen. Maandag krijgt hij te horen wat de kwaal precies is en hoe lang het duurt voor die verholpen is.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com