Reclame-burcht ziet er volgende week weer pico bello uit

5 januari 2007 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reclame-burcht ziet er volgende week weer pico bello uit

Aan de ‘gatenkaas-reclame’ achter een van de doelen van het hoofdveld komt zeer binnenkort een eind. Waarschijnlijk volgende week worden er nieuwe borden geplaatst van een betere kwaliteit dan de huidige.


Het materiaal waarmee de oude ‘reclame-burcht’ was opgebouwd was van zo’n slechte kwaliteit dat er bij het minste of geringste schot naast of over het doel spontaan een gat in sprong. Het nieuwe materiaal ligt, evenals een aantal nieuwe reclameborden, al voor plaatsing gereed in de sportzaal. Peter Louwman, verantwoordelijk voor de accommodatie: ,,Dit is van deugdelijk materiaal. De huidige borden houden we als extra versteviging achter de nieuwe. Dus kunnen er normaal gesproken geen gaten meer ontstaan”. Nog even geduld dus en de reclame-burcht ziet er weer pico bello uit.


De accommodatie van DFC heeft de afgelopen dagen overigens onverwacht een schoonmaakbeurt gekregen. Het werk,  zoals het reinigen van tribunes, reclameborden en kleedkamers werd uitgevoerd in het kader van het justitieel project taakgestraften.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com