Paaskamp DFC-jeugd: Inschrijven kan op zaterdagmorgen 3 maart

30 januari 2007 669x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp DFC-jeugd: Inschrijven kan op zaterdagmorgen 3 maart

Het traditionele Paaskamp voor de jeugd van DFC wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 9 april. Locatie is net als vorig jaar vakantieoord De Zilveren Schor in het Zeeuwse Arnemuiden. De jeugdige DFC-delegatie zal zich daar bezighouden met allerlei sportieve en recreatieve activiteiten.


De inschrijving inclusief betaling voor het Paaskamp 2007 is op zaterdag 3 maart tussen 10.00-12.00 uur in de commissiekamer. De aanmeldingsformulieren worden via de trainers en leiders verstrekt. De deelname kost 60 euro. In het clubgebouw komen flyers te hangen om iedereen te attenderen op het Paaskamp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com