Nu op de DFC-hyve: Don Fredo heeft goed gevoel over de bond

15 januari 2007 651x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nu op de DFC-hyve: Don Fredo heeft goed gevoel over de bond

Sinds 4 januari kun je op Hyves lid worden van de enige echte DFC-hyve. Dit zogenoemde ‘online sociaal netwerk’ is de laatste tijd aan een enorme opmars bezig en telt inmiddels meer dan twee miljoen – vooral Nederlandse – leden.


De bedoeling van dit soort websites is om op een eenvoudige manier contact te onderhouden met in dit geval je sportvrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto’s en video’s delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Lid worden van Hyves is gratis.


Als eerste heeft Don Fredo een blog (weblog) geopend op de DFC-hyve. In de bijdrage van vandaag staat centraal de verbale discriminatie binnen en rond de lijnen. Helaas op basis van een recent praktijkvoorbeeld. Maar Don Fredo heeft goede hoop dat de grote KNVB zijn verantwoordelijkheid pakt: ‘Hé, ik heb een goed gevoel over de bond’.


http://dfc-dordrecht.hyves.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com