Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (4): Trainingskamp afgesloten met buffet

7 januari 2007 480x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (4): Trainingskamp afgesloten met buffet

De selectie van DFC rondde het driedaagse trainingskamp in Gelderland vanmiddag af met een duel tegen The Old Stars (oud-DFC 1) gevolgd door een warm en koud buffet in het clubgebouw.


De meeste spelers en begeleiders waren toe aan een stevige hap omdat zoals te verwachten viel de meeste spelers tijdens het kamp nauwelijks aan eten en slapen waren toegekomen. Bovendien kwam de ploeg binnen 24 uur twee maal in actie tijdens een oefenwedstrijd.


Komende dinsdagavond oefent DFC in Bergen op Zoom tegen Dosko; een week later (dinsdag 16 januari) wordt thuis geoefend tegen OMC. De competitie wordt zaterdag 20 januari hervat met een uitwedstrijd tegen buurman SC Reeland. DFC is nog volop in de race voor de tweede periodetitel.


Het buffet van vanmiddag werd aangeboden door vleeswarenbedrijf Interkring de Waal uit Hendrik-Ido-Ambacht en Keurslagerij Martin van Wijngaarden, aldus Ton Lucas van de begeleidingscommissie DFC 1.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com